Kreş ve çocuk sitesinde mutlu gün

Kreş ve çocuk sitesinde mutlu gün

Edirne’de, kreş ve çocuk sitesinde kalan çocuklara yönelik doğum günü etkinliği düzenlendi.
Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi yönetim binasında düzenlenen etkinlikte özel olarak süslenip hazırlanan odada çocuklar bir araya geldi.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık’ın eşi Dilek Kırbıyık’ın da katıldığı programda, çocuklar birlikte doğum günü pastasındaki mumları söndürdü.

Pasta yiyip, eğlenen çocuklara çeşitli hediyeler de verildi.

Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Selen Erdem, Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi bünyesinde açılan kreşte ve çocuk sitesinde kalan çocukları doğum günü etkinliğinde bir araya getirdiklerini belirtti.

Bugün sekiz çocuğun doğum gününü hep birlikte kutladıklarını anlatan Erdem, her ay bu tür etkinliklerin düzenleneceğini söyledi. (aa)

 

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.