Kıyıköy Belediyesinde Usulsüzlük Ve Rüşvet İddiasıyla Operasyon Başlatıldı

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediyesinde usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan operasyon kapsamında aralarında Belediye Başkanı Ender Sevinç’in de bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul’da düzenlediği eş zamanlı operasyonda Belediye Başkanı Sevinç’in de aralarında bulunduğu 13 şüpheliyi gözaltına aldı.

Jandarma ekipleri, Kıyıköy Belediyesi ile şüphelilerin ev ve araçlarında arama yaptı. Aramalarda bazı evraklara el konuldu.

Şüpheliler, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinin ardından işlemleri için Jandarma Komutanlığına götürüldü. (AA)

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.