BAŞKAN GÜRKAN ZİYARETLERE BAŞLADI



31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Edirne Halkı’nın teveccühü ile bir kez daha belediye başkanlığına seçilen Recep Gürkan, mazbatasını aldıktan sonraki ilk ziyaretini Edirne Valisi Ekrem Canalp’e yaptı. Edirne Valisi Ekrem Canalp’in makamında gerçekleşen ziyarette ikili bir süre sohbet etti. Vali Canalap, 5 yıl boyunca belediye başkanlığı görevini yürütecek olan Recep Gürkan’a başarılar diledi.
Başkan Gürkan, ikinci ziyareti ise 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Erdin’e yaptı. 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Erdin, Başkan Gürkan’ı makamında kabul etti. Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yüksel Erdin de kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getirerek, 5 yıl boyunca belediye başkanlığı görevini yürütecek olan Başkan Gürkan’a başarılar diledi.

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.