SEÇİLEN HERKESE BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLİYORUM


Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, 31 Mart Mahalli seçim süreç ve sonuçlarını değerlendirdi.

Önceki gün akşam İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Edirne Belediye Başkan Adayı ile Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerinin bir araya geldiği toplantıda 31 Mart yerel seçimlerinin süreç ve sonuçları ele alınarak değerlendirildi.

Toplantıda konuşma yapan Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, Seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek, “seçim çalışmalarımıza katılarak canla başla çalışan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Hayatın bir imtihan olduğuna vurgu yapan Mansur İriş , “imtihan; iyi ile kötünün, güzel ile çirkinin, doğru ile yanlışın, adalet ile zulmün, özetle; Hak ile batılın mücadelesidir. Biz; iyinin, güzelin, doğru ve adaletin, yani Hakkın hakim olması için siyasi mücadele veriyoruz” dedi.

Seçilen Herkese Başarılı Çalışmalar Diliyorum

Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini, seçim sürecince bilhassa gençlerin kendilerini hiç yalnız bırakmadıklarını belirtti. Çalışmalar öncesi dava büyüklerinden aldıkları tavsiye ve taktiklerle desteklendiklerini ifade eden İriş, “ Çok yoğun ama güzel bir süreçti. Çalışmalarımızla tüm halkımızın teveccühüne mazhar olduk. Birlikte çalıştığım tüm Parti mensuplarımıza, bize teveccüh gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyorum, seçim sonuçlarının hem şehrimiz, hem de ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Göreve seçilen sayın belediye başkanı ve meclis üyeleri başta olmak üzere herkese başarılı çalışmalar diliyorum.” şeklinde konuştu.

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.