“Kılıçdaroğlu Gelse Keşan’ın Gelişimini Engelleyemez”

Keşan Belediyesi eski hizmet binasında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım hazırlığına başlanması, ilçede CHP’liler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. CHP Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan, içinde kiracılar olmasına rağmen bina yıkımı için hazırlık yapılmasını ‘rezillik’ olarak nitelendirmişti.

   Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, düzenlediği basın toplantısında belediye binasının depreme dayanıksız olduğu için 15 Haziran’a kadar boşatmaları için kiracılara tebligat gönderildiğini söyleyerek, bazı kiracılara CHP’liler tarafından çıkmayın uyarısı yapıldığını öne sürdü. Belediyenin kiracılardan 617 bin lira alacağı olduğunu söyleyen Helvacıoğlu, CHP’li eski belediye yönetimini de suçlayarak, “Eski belediye binası işe yarasa depreme dayanıklı olsa siz buraya gelmezdiniz. 5 sene önce siz o binayı kaçarcasına terk etmişsiniz. Buraya da ucube bir bina yapmışsınız. İşe yaramayan bir kompleks yapmışsınız” dedi.

  Başkan Helvacıoğlu, CHP milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve CHP Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan’ı sert sözlerle eleştirdi.

Helvacıoğlu, “Keşan Belediyesi 30 ayda Türkiye’ye rezil olacak hiçbir şey yapmamıştır. Talanı biz engelledik. Keşan Belediyesi’nde 30 yıldır talan olmuş. 30 ayda yaptıklarımız 30 yılda yapılan işlere bedel olmazdı. Bizler Keşan Belediyesinin talanını engelledik. Okan Gaytancıoğlu’na sesleniyorum; ‘Ey Okan Bey sen rezillik görmemişsin. Önce aynaya bak, rezilliğinin hesabını ver tüm Edirne’ye. Bize çamur yapışmaz. Ama sen çamurlusun. Sen önce halka kendi rezilliğinin hesabını ver. Keşan’da ahkam kesme. Belediyeciliğin ne olduğunu biz halkımıza gösteriyoruz. Talanı CHP’li belediyelere sor. Keşan Belediyesi 30 ayda Türkiye’ye rezil olacak hiçbir şey yapmamıştır.

  2013’te belediyeyi CHP yönetiyordu. Tavandan düşenler, hal binasının çatısından düşenler, asıl rezillik buyduk, Okan Bey siyaseti becermeye çalışıyor beceremiyor. Meclise götürecekmiş Keşan Belediyesinin bu işini. Bence meclise önce kendini götürsün, Edirne’ye kendi rezilliğinin hesabını versin. Çamurlu olan ben değilim” dedi.

 “ Okan Gaytancıoğlu ve CHP İlçe Başkanı Recep Pekcan’a sesleniyorum. Keşan’ın gelişimini durduramayacaksınız. Okan Bey meclise de götürse, Recep Pekcan mikrofon alıp sokaklarda da gezse Keşan’ın gelişimini engelleyemeyeceksiniz. Kılıçdaroğlu gelse Keşan’ın gelişimini engelleyemez” dedi.

Edirnetv

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.