e-DEVLET KAPISI’NA EKLENEN YENİ HİZMETLER

 

 

Risk Merkezi Raporu Başvurusu
Bu hizmeti kullanarak, “Kredi Limit ve Borç Bilgileri” veya “Çek Bilgileri” rapor başvurusunda bulunabilir veya raporunuzu görüntüleyebilirsiniz.

Hizmete Git ➞

Elektrik Hizmetleri
e-Devlet Kapısı ile 62 ilimizde bulunan 16 elektrik görevli tedarik şirketlerinin serbest olmayan tüketiciler ile son kaynak tedariki kapsamındaki tüketicilere sunduğu bilgilendirme hizmetlerinin yanı sıra abonelik ve fesih başvuru hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Hizmete Git ➞

Doğalgaz Hizmetleri

e-Devlet Kapısı ile 46 ilimizde bulunan 34 doğalgaz dağıtım şirketlerinin sunduğu bilgilendirme hizmetlerinin yanı sıra abonelik ve fesih başvuru hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Hizmete Git ➞

Adıma Tescilli Araç Sorgulama ( Tüzel Kişiler İçin )
Bu hizmeti kullanarak, Emniyet Genel Müdürlüğü bilgi sisteminde sahibi / ortağı / yetkilisi olduğunuz şirket adına tescilli araçları sorgulayabilirsiniz.

Hizmete Git ➞

Kalfalık, Ustalık, Usta Öğrencilik ve İş Yeri Açma Belgesi Sorgulama
Bu hizmeti kullanarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurumlardan alınan Kalfalık, Ustalık, Usta Öğrencilik ve İş Yeri Açma belgenizi görüntüleyebilirsiniz.

Hizmete Git ➞

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.