661. Tarihi Kırkpınar Güreşleri Hazırlıklarına…

Bu yıl 661.si düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Güreşleri hazırlıklarına Kel Aliço Güreş Eğitim Merkezinde Başpehlivan Ahmet Yavuz nezaretinde başlayan Trakya Birlik Spor Kulübü Güreşçileri önümüzdeki yıl yapılacak olan güreşlere formda ve hazır olmak için idmanlarda ter döküyor.
Geçtiğimiz yıl yapılan 660. Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Başpehlivan İsmail Koç Final yaparak Trakya Birlik Spor Kulübü adına büyük bir başarı elde etmişti.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder YÜCEL “ Bilindiği üzere Trakya Birlik Spor Kulübü olarak Güreş Branşında Edirne ve Trakya’yı başarı ile temsil ediyoruz, Büyük Erkekler Serbest Süper Liginde , Yıldızlar Serbest Güreş Ligi ve Minik Erkekler de 1. ligde mücadele ediyoruz. 660. Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde bu yıl Başpehlivanımız İsmail Koç final yaparak Trakya Birlik adının hem minder güreşinde hem de yağlı güreşte var olduğunu hatırlattı 658. Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Edirne’ye hem Emre Ayyıldız ile şampiyonluk Yusuf Kaflı ile 3.lük getirerek kürsü yapmıştık, biz kulüp olarak sporcularımıza her türlü imkanı vermeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz haftadan itibaren önümüzdeki yıl yapılacak olan yağlı güreşler adına çalışmalarımıza başladık. Çalışmaları Başpehlivan Ahmet Yavuz hocamız yaptırıyor. Bu yıl hedefimiz madalya değil madalyalar olacak inşallah. Bizlerden maddi manevi desteğini esirgemeyen Yönetim Kurulumuza, Genel Müdürümüze, Sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkürü borç bilirim.” dedi.

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.