EDOSK’tan 3 Etkinlik Birden bu

EDOSK’tan muhteşem Pazar günü
Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) Derneği, geçtiğimiz Pazar gününü bisiklet, kano ve doğa yürüyüşü olmak üzere 3 ayrı etkinlikle geçirdi. Dağcılık, bisiklet, doğa yürüyüşü, kano, oryantiring, sosyal ve kültürel etkinlik gibi branşlarda faaliyet gösteren, branşların yanı sıra çeşitli Avrupa Birliği projelerine imza atan ve birçok sosyal sorumluluk ve doğa, ekoloji projelerinde aktif rol üstlenen EDOSK Derneği, geçen hafta sonunu yoğun bir şekilde geçirdi. EDOSK bisiklet, kano ve doğa yürüyüşü branşları olmak üzere bir günde toplam 60 doğaseveri doğa ile buluşturarak yoğun bir hafta sonunu geride bıraktı.

Bisiklet Branşı üyeleri Kemalköy, Sarayakpınar, Karabulut köylerini kapsayan toplamda 47 kilometre yol pedalladılar.

Kano branşı ekibi Meriç ve Tunca Nehirlerinde kürek çekti. Mehmet Müezzinoğlu köprüsünden başlayan kano etkinliği Tarihi Meriç Köprüsünden Tunca Nehrine giriş yaparak Tarihi Kasımpaşa Camii ve Tunca köprüsüne kadar devam etti. Tunca köprüsünden tekrar Meriç Nehri İstikametine devam eden kanocular, etkinliğini Süvari(NATO) köprüsünde sonlandırarak toplamda 8.5 kilometre kürek çektiler.

Haftanın son etkinliğinde doğa yürüyüşü branşı toplamda 45 katılımcıyla, Kırklareli İğneada Longoz Ormanları Milli Parkında 18 kilometre süren muhteşem bir trakking yürüyüşünde doğayla buluştular .
Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.