Ün, “Milletimizin Sesi Olacağız”

Ün: “Milletimizin sesi olacağız”
CHP Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Ediz Ün, seçim çalışmaları kapsamında hemşehri buluşmalarına devam ediyor.
CHP Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Ediz Ün, Edirneli hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Edirne’nin tüm ilçelerini dolaşarak binlerce kilometre yol kat eden Ün, bu hafta içerisinde de aynı eforu sarf etti. Edirne İl Merkezi başta olmak üzere, Uzunköprü, Keşan, İpsala, Meriç ilçelerini ziyaret eden CHP Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Ün burada hemşehrileriyle bir araya gelerek vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde kurulacak yeni hükümet ile Edirne’ye, Trakya’ya ve tüm Türkiye’ye baharın geleceğini belirten Ün, çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini ifade etti.

Gençlerimiz İçin Ne Yapsak Az

Hemşehrileriyle bir araya geldiği ziyaretlerini sürdüren Ün, ilk olarak Edirne Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesine kazandırılan Halı Saha ve Spor Tesisleri açılış törenine katıldı. Tesisin açılışıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, gençlerin spor yapmaları için yeni sosyal alanlar inşa eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti. Ün, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarf edilen çalışmanın ehemmiyet ve kutsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir’ sözünden yola çıkarak Edirne gençlerinin daha güzel bir ortamda spor yapabilmelerine olanak sunan Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a büyük emekleri için teşekkür ederim. Gençlerimizin spora yönlendirilmesi, zararlı alışkanlıklardan uzak durması ve internet bağımlılığından uzak durarak sağlıklı bir bünye için spor yapmaları adına gerçekleştirilecek bütün projelerin arkasındayız. Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı Adayı, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlere verdiği önem çok büyük. Gençlerimizin diğer ülkelerdeki yaşıtlarından daha iyi bir ortamda yaşamaları için projelerimizi hazırladık. 15 Mayıs sabahında gençlerimiz hayal ettiklerinden daha güzel bir Türkiye’de uyanacaklar. Gençlerimiz için ne yapsak az kalır” dedi.

Kucaklaşarak, Birleşe Birleşe Kazanacağız
Uzunköprü Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütleri ve Kooperatif Buluşmasına katılan CHP Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Ediz Ün, muhtarların millet iradesinin temsil edilmesinde büyük önemi olan ilk basamak olduğunu belirterek Millet İttifakı’nın iktidarında muhtarlara çok daha geniş hak ve yetkilerin verileceğini ifade etti. Ün, Sivil Toplum Örgütleri ve Kooperatiflerin, toplumun ve üreticinin sorunlarının çözülmesi açısından büyük rol oynadığını belirterek birleşmenin, örgütleşmenin sorunları daha hızlı aşılmasındaki yerinin önemine dikkat çekti. Düzenlenen buluşma etkinliği ile ilgili açıklamada bulunan Ün, “Güzel ilçemiz Uzunköprü’de, Uzunköprü Belediyemizin öncülüğünde düzenlenen Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütleri ve Kooperatif Buluşmasında Millet İttifakı’nın bileşenleri olarak bir araya geldik. Belediye Başkanımız Özlem Becan’ın ev sahipliğinde buluştuğumuz toplantımızda CHP İl Başkanımız Samet Kahraman, CHP Edirne Milletvekili Adaylarımız, Millet İttifakımızın ilçe başkanları, muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle bir araya geldik. Uzunköprü’müz başta olmak üzere Edirne’mizin sorunlarını, çözüm önerilerini ve projelerimizi ele aldığımız buluşmamızda bizleri sabırla dinleyen, büyük bir nezaketle karşılayan muhtarlarımıza, sivil toplum örgütü temsilcilerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte kucaklaşarak, birleşe birleşe kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Aydınlık Günlere Çıkana Dek Durmayacağız

Ziyaret programları kapsamında İpsala ilçesini de ziyaret eden Ün, Yenikarpuzlu ve Paşaköy’dehemşehrileriyle bir araya geldi. Burada vatandaşlar ile bir araya gelerek 14 Mayıs seçimleri için destek isteyen Ün, “Hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek dertlerini, sorunlarını dinledik. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ilettiğimiz hemşehrilerimize 14 Mayıs akşamında hayata geçireceğimiz projelerimizi, müjdelerimizi anlattığımız hemşehrilerimize söz veriyoruz!Ülkemizi aydınlık günlere çıkarana dek durmayacağız. İktidarın gerçek sahibi olan aziz milletimizin evine, ailesine, işine, cebine bahar getirecek projelerimizle adım adım iktidara yürüyoruz” dedi.

Meriç’e Bahar Gelecek
CHP Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Ediz Ün, Meriç ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Adasaranlı, Büyükaltıağaç ve Yenicegörece köylerinin yanı sıra Subaşı Beldesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Ün, “Her biri birbirinden kıymetli büyüklerimizle bir araya gelerek; dertlerini ve sıkıntılarını dinleme fırsatı bulduk. Bizlerden hayır dualarını ve başarı dileklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyor; hürmetle ellerinden öpüyorum. Onların sıkıntısının bizim sıkıntımız olduğunu biliyorum. Meriç Nehri’nin hayat verdiği bu topraklarda yetişen mahsulün tüm Türkiye’ye yayılması, çiftçimizin hak ettiği değeri bulması için durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacağız.Milletimizin teveccühleri karşısında mahcup olmadan 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde kuracağımız yeni hükümetimizde yaşlılarımızın, emeklilerimizin, gençlerimizin, sorunlarına çare olacak, dertlerine derman olacak, sıkıntılarını giderecek projeleri hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Muhtarlarımıza Söz Veriyoruz

Edirne’de muhtarlar ve Millet İttifakı bileşenlerinin bir araya geldiği buluşma toplantısında katılan CHP Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Ün, “Güzel Edirne’mizde, Millet İttifakı’nın bileşenleri olarak; millet iradesinin temsilinin mihenk taşı olan muhtarlarımızla bir araya geldik. Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan, CHP İl Başkanımız Samet Kahraman, CHP Edirne Milletvekili Adaylarımız, Millet İttifakımızın İl ve Merkez İlçe Başkanları ile bir araya gelerek Edirne’mizin sorunlarını, çözüm önerilerini ve projelerimizi ele aldık. Bizleri sabırla dinleyen, büyük bir nezaketle karşılayan muhtarlarımıza ve temsil ettikleri kutsal irade olan aziz milletimize bir kere daha söz veriyoruz. Ülkemize baharlar gelecek” dedi.
Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.