Sıfır Araç Yok!

Sıfır araç yok!

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, ticari araçlarda ÖTV indiriminin esnaf için iyi olacağını, ancak bayilerde sıfır araç bulma sıkıntısı yaşandığını belirtti. Cingöz, “Bugün vatandaş sıfır araç bulmakta zorlanıyor. Bayilerde yok, otomobil galerilerinde var. Güncel fiyatı 600 bin TL olan bir araç, galeride 700-750 bin TL civarında satılıyor. Böyle de bir durum var” dedi.
Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Kemal Cingöz, ticari araçlarda ÖTV indiriminin esnafın yararına olacağını belirtti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cingöz, ÖTV indiriminin henüz hayata geçmediğine değinerek, “Ticari araçlarda ÖTV indirimi esnaf için hayırlı bir uygulama. Ama henüz daha hayata geçmedi. İnanıyorum ki kim kazanırsa kazansın seçimden sonra hayata geçecek. Hem Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaadi, hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vaadi. Hayata geçerse esnaf bir nefes alacak diye düşünüyorum. Hem araç parkının yenilenmesine fayda sağlar, hem de vatandaşın özellikle minibüs, taksi, otobüs kategorisindeki araçlarla daha konforlu seyahat etmesine neden olur. Hayırlı bir iştir” dedi.

‘BAYİLERDE SIFIR ARAÇ YOK’

EDESOB Başkanı Kemal Cingöz, vatandaşların bayilerde sıfır araç bulamadığını, bunun da ayrı bir sorun oluşturduğunu kaydederek, “Bugün vatandaş sıfır araç bulmakta zorlanıyor. Bu da ayrı bir tartışma konusu. Sıfır araç yok. Takside de minibüste de kamyonda da sıfır araç bulma sıkıntısı var. Hiç mi yok derseniz var tabi ki, nerede var; otomobil galerilerinde var, bayilerde yok. Örneğin güncel fiyatı 600 bin TL olan bir araç, galeride 700-750 bin TL civarında satılıyor. Böyle de bir durum var” dedi.
yenigun

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.