Tercan, “Edirne İçin Artık Üç Hilal Vakti”

EDİRNE İÇİN ARTIK ÜÇ HİLAL VAKTİ…
Edirne MHP İl Başkanı Zakir Tercan yaptığı yazılı açıklamada, “Edirne için artık üç hilal vakti” dedi. Tercan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdirleriyle MHP Edirne 1.Sıra adayı Sayın Ali Özer gösterilmiştir… Kutlu Davamıza ve Edirne’mize hayırlı olmasını temenni ederim… Sayın Ali Özer, terbiyeli, saygılı, toplum nezdinde itibar olan, Edirne’mizin evladı olup, Edirne Halkımızın hizmetkarı olmaya taliptir.

Aday adayı olan ve akabinde aday olan Sayın Ayvaz Yalaz’a, Sayın Hatice Ser’e, Sayın Hülya Balkan’a başarılar diliyorum… Cesaret gösterip aday olduklarından dolayı da tebrik ediyorum. Edirne’mizi, Üç Hilal’imizi en iyi şekilde temsil edip Ülkücülüğün şan ve şerefine yakışır bir şekilde bayrağımızı en yüksek yere dikeceklerdir. Kendilerine kefiliz, güvenimiz tamdır.

Edirne’de MHP milletvekili çıkarmak boynumuzun borcudur! Her Ülkücü dava arkadaşımın böylesi hassas bir dönemde elini değil gövdesini taşın altına koyacağından en ufak bir şüphemiz yoktur! Var olsun Ülkücü Hareket, Var olsun MHP,
Edirne için artık Üç Hilal vaktidir!

Sıra Milliyetçi Ülkücü Hareket’indir biiznillah! Edirne evliyalar şehridir, Başkenttir, Bozkurt ovasıdır, Üç Hilâl sevdalılarının şehridir! Gereğini yapacaktır!

Güzel insanların şehri, tarih, kültür başkenti, Cumhuriyetin kalesi, büyük ve güçlü Türkiye sevdalılarını bağrına basacağına inandığım sevgili Edirneli hemşehrilerim, kıymetli dostlarım; Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda, Edirne ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için, tüm hemşehrilerimizden, dostlarımızdan; bir omuz, bir dua, bir temenni, bir merhaba, bir tebessüm, bir güleryüz, bir iyi söz, bir oy beklemekteyiz.

Bir seçim sathı mahalinde, Milliyetçi Hareket Partisinin misyonunu idrak edenler; kimin kaçıncı sırada aday olup, olmadığını dikkate alıp önemsemez. Bizler için önemli ve öncelikli olan Türk milliyetçiliği fikrinin siyasal gücünü Ülkesi ve Milletinin geleceği adına ne kadar faydalı ve etkili olacağıdır .

Bu manada şahsım, yol arkadaşlığı yaptığım Ülküdaşlarımla birlikte 14 Mayıs’ın bir beka seçimi olduğu idrakiyle mesai tanımaksızın gayret içinde olacağımızı şimdiden ifade etmek isterim…

MHP İl Yönetimimizin, İlçe Başkanlarımızın, İlçe Yöneticilerimizin, Ülkü Ocağımızın, Kadın Kollarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Ülkücü olmanın sorumluluğunu bu seçimde ifa etmiş olacaktır.

Bizler; teşkilat üzerinden tahsil edeceği herhangi bir hesabı olanlardan değiliz …
Bildiğimiz şudur; O da Yüce Türk Milleti ve Edirne Halkı adına ödenecek borçlarımızın ucu her zaman açık olmasıdır…

Aday arkadaşlarımızın tamamını şimdiden kutlarken, Ülkücü ve Türk milliyetçiliği düşüncesinin gereğini ziyadesiyle yerine getirecekleri inancıyla yolları ve bahtlarının açık olmasını Cenab-ı Allah’dan niyaz ediyor, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye minnet duygularımızı münhasıran borç biliyorum.

14 Mayıs Seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını, Cumhur İttifakı’nın zaferiyle müjdelenip mühürlenmesini temenni ediyorum.

Allah’ın izni, milletimizin iradesiyle kutlu yürüyüş devam edecek, Türk ve Türkiye Yüzyılının sütunları birer birer dikilecek… Elbette yapacağız, birlikte başaracağız…

Memleketimizde birliğe, beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bu dönemde ellerimizi Sana açtık, boş çevirme Ya Rabbi! Ülkülerimiz ve ilkelerimiz için yaşadık ve öyle görev yapmayı, can teslim etmeyi nasip eyle Ya Rabbi! Cumhur İttifakını başarılı kıl, MHP’nin Edirne’den Milletvekili çıkarmayı bize nasip eyle Allahım!

Yolumuz, bahtımız açık olsun. Bu seçim; şerrin kilidi, hayrın anahtarını tayin edecektir. Bu kilit ve anahtar inşaallah Ülkücülerin elinde olacaktır. Hak ve hakikatin hakim olması umut dileğiyle… Sefer bizden, Zafer Allah’tan.. Gayret bizden, Tevfik Allah’tan.. Başaracağız! Başaracağız! Seferimiz Mübarek olsun.”
Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.