Ali Koç Yazdı: Beka

#BEKÂ

“Geçmişten adam hisse kaparmış… Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
“Tarih”i “tekerrür” diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?”

Bir asır önce Rotschild hanedanı İngilizleri kullanarak ve içimizde ki İrlandalılar Kripto Yahudiler(Sabetayistler& Pakraduniler) kripto Ermeniler (Pakraduniler) Pontus artığı Rumların yardımı ve ihanetiyle Devleti Aliyye’yi bir tek savaş ve mütareke ile paramparça ettiler ve 1948’de B.M. kararıyla İsrail’i kurdular.

Binlerce yıllık kadim rüyaları,hülyalarıydı..

İkinci aşama Büyük İsrail’in kurulmasıydı, Fırat’ın doğduğu yerden,Nil’in denize döküldüğü yere kadar kutsal topraklar, Arz-ı Mevud..

Osmanlı’yı yıkarken siyasi organizasyon olarak iki enstrüman kullandılar İ.T.(İttihat ve Terakki),Taşnak ve Hınçak komitaları..

Çok uzatmak istemiyorum,hem okunmuyor,hemde bu mevzu bir paylaşımla izah edilebilmenin fevkininde, fevkinde bir mevzu..

İ.T.’in bugünkü Siyasi uzantısı C.H.P.(Solcu Kemalistler) ve M.H.P.’yi ele geçiremeyince ayrılarak İ.P.’i kuranlardır.(Sağcı Kemalistler)

Taşnak ve Hınçak komitaları ise zaman içinde ASALA ve P.K.K.’ya dönüşmüştür..

Dün Devleti Aliyye’yi yıkanların 1934 yılında çıkardıkları SOYADI KANUNU ile Müslüman ve Müslüman Türk isimleri edinen ve T.C. kimliğine sahip torunları bugün Büyük İsrail için devletimizi yıkmaya çalışmaktadır.

NOKTA.
Kaynak: Ali Koç

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.